Wortelcake met banaan en havermout

CategorieMoeilijkheidsgraadBeginner
Serveringen1 Serving
Voorbereidingstijd10 minsBereidingstijd40 minsTotale tijd50 mins
 4 eieren
 3 rijpe bananen
 100 g havermout
 75 g walnoten in kleine stukjes
 2 theelepels kaneel of koekkruiden
 200 g wortelsap
1

Verwarm de oven voor op 180 graden

2

Meng alle ingrediënten m.u.v. de wortelsap door elkaar met een mixer tot een mooie gladde mix

3

Roer de wortelsap er doorheen

4

Doe bakpapier in een cakevorm en giet er vervolgens het deeg in

5

Bak de cake vervolgens in 40 minuten gaar

Ingredients

 4 eieren
 3 rijpe bananen
 100 g havermout
 75 g walnoten in kleine stukjes
 2 theelepels kaneel of koekkruiden
 200 g wortelsap

Directions

1

Verwarm de oven voor op 180 graden

2

Meng alle ingrediënten m.u.v. de wortelsap door elkaar met een mixer tot een mooie gladde mix

3

Roer de wortelsap er doorheen

4

Doe bakpapier in een cakevorm en giet er vervolgens het deeg in

5

Bak de cake vervolgens in 40 minuten gaar

Wortelcake met banaan en havermout