Paella met garnalen en rivierkreeftjes
Kook de zilvervliesrijst met de kurkuma 10 minuten in water
(Of anders via de aanwijzingen op de verpakking)
Snij de chorizo in reepjes en bak deze in een bakpan.
Boter toevoegen is niet nodig, er komt voldoende vet uit de chorizo
Voeg de erwten toe.
Snij de paprika in blokjes en voeg deze ook toe.
Voeg als laatste de garnalen en de rivierkreeftjes toe.
De rijst zal nu klaar zijn. Mix deze met de chorizo, groenten, garnalen en rivierkreeftjes
Verdeel de Paella over de borden.
Garneer naar wens met wat peterselie
Ingrediënten
Aanwijzingen
Kook de zilvervliesrijst met de kurkuma 10 minuten in water
(Of anders via de aanwijzingen op de verpakking)
Snij de chorizo in reepjes en bak deze in een bakpan.
Boter toevoegen is niet nodig, er komt voldoende vet uit de chorizo
Voeg de erwten toe.
Snij de paprika in blokjes en voeg deze ook toe.
Voeg als laatste de garnalen en de rivierkreeftjes toe.
De rijst zal nu klaar zijn. Mix deze met de chorizo, groenten, garnalen en rivierkreeftjes
Verdeel de Paella over de borden.
Garneer naar wens met wat peterselie