Paella met garnalen en rivierkreeftjes

CategorieMoeilijkheidsgraadIntermediate
Serveringen1 Serving
Voorbereidingstijd10 minsBereidingstijd30 minsTotale tijd40 mins
 150 g zilvervliesrijst
 1 eetlepel kurkuma
 100 g chorizo
 225 g erwtjes
 200 g garnalen
 100 g rivierkreeftjes
 1 rode paprika
1

Kook de zilvervliesrijst met de kurkuma 10 minuten in water
(Of anders via de aanwijzingen op de verpakking)

2

Snij de chorizo in reepjes en bak deze in een bakpan.
Boter toevoegen is niet nodig, er komt voldoende vet uit de chorizo

3

Voeg de erwten toe.

4

Snij de paprika in blokjes en voeg deze ook toe.

5

Voeg als laatste de garnalen en de rivierkreeftjes toe.

6

De rijst zal nu klaar zijn. Mix deze met de chorizo, groenten, garnalen en rivierkreeftjes

7

Verdeel de Paella over de borden.
Garneer naar wens met wat peterselie

Ingredients

 150 g zilvervliesrijst
 1 eetlepel kurkuma
 100 g chorizo
 225 g erwtjes
 200 g garnalen
 100 g rivierkreeftjes
 1 rode paprika

Directions

1

Kook de zilvervliesrijst met de kurkuma 10 minuten in water
(Of anders via de aanwijzingen op de verpakking)

2

Snij de chorizo in reepjes en bak deze in een bakpan.
Boter toevoegen is niet nodig, er komt voldoende vet uit de chorizo

3

Voeg de erwten toe.

4

Snij de paprika in blokjes en voeg deze ook toe.

5

Voeg als laatste de garnalen en de rivierkreeftjes toe.

6

De rijst zal nu klaar zijn. Mix deze met de chorizo, groenten, garnalen en rivierkreeftjes

7

Verdeel de Paella over de borden.
Garneer naar wens met wat peterselie

Paella met garnalen en rivierkreeftjes